Första tiden


Bevara den första tiden med er nya familjemedlem, för hur snabbt går inte dom första veckorna?  En värdefull tid att minnas och se tillbaka på.

Nyföddfotografering Helsingfors
babyfotografering Helsingfors

Fotograferingen sker hemma hos er i lugn och ro. Tillsammans hittar vi en plats hos er som känns bra och som passar med ljuset. Vi tar pauser när det behövs för matning och blöjbyten.


Boka gärna redan under graviditeten, så slipper ni stressa med att fundera på det när den lilla bebisen kommit och ni är inne i bebisbubblan. 

Er första stund

10 digitala bilder (som ni själv väljer)
cirka 2 timmars fotografering

250€ (inkl.24%moms)

1 / 1
babyfotografering vasa

Extra bilder


Köp till bilder om ni vill ha flera än de som ingår i paketpriset.

Ni kan välja hur många ni vill ha när bilderna levereras via webbgalleriet.


"Marie kom till fotograferingen med ett lugn som just vi behövde i den situationen. Vi kände att hon gav oss tid i lugn o ro att göra oss klara med babyn och tog i beaktande vår 3 åring också så fint. Det kändes väldigt naturligt att låta Marie fotografera oss och kom med bra idéer. Vi fick bilderna snabbt och slutresultatet var över förväntningarna, så fina! Vi kan absolut rekommendera henne vidare till just familjefotografering. 💛"


- Jenna-


SÅ här går det till


01. Bokning


Fyll i bokningsformuläret om ni är intresserade av en fotografering eller har frågor. Jag kontakter er inom några arbetsdagar via mail. När ni ha bestämt er för att boka, planerar vi tillsammans datum och plats för fotograferingen. Ni får även en guide inför fotograferingen, så att ni kan förbereda er i lugn och ro.02. Fotografering


Dags för fotografering! Vi ses på den överenskomna platsen för att ha roligt och ni får njuta av en stund tillsammans. Jag guidar er genom fotograferingen men lyssnar gärna på era tankar och idéer.03. Urval och tillval


Efter cirka en vecka får ni tillgång till ett webbgalleri med bilderna. Där kan ni i lugn och ro välja vilka bilder ni vill ha. Jag levererar merparten av bilder i färg, men vissa bilder finns också att välja i svartvit.  Om ni vill köpa extra bilder utöver de som ingår, är det såklart möjligt.04. Leverans


När ni har valt bilder och de har redigerats klart, får ni bilderna levererade via webbgalleriet. Leveranstiden är cirka 2-3 veckor beroende på säsong. Faktura skickas digitalt i samband med leveransen och delbetalning är möjligt.


Det går även att framkalla bilder via mig. Mera info fås vid bokning.

Nyföddfotografering Vasa
Babyfotografering Helsingfors hemma
babyfotografering vasa
nyföddfotografering hemma vasa
Fotograf Marie Lillhannus
Helsingfors - Vasa - Kristinestad
Familjefotograf, nyföddfotograf, porträttfotograf