FAMILJEN


Bevara era stunder tillsammans!

Kanske på 1-åringens födelsedag, en fin sommarkväll eller en helt vanlig vardag hemma hos er. Inomhus eller ute, ni väljer.

Fokus ligger på att föreviga kärleken och närheten mellan er. Det viktiga är att ni är er själva. Blyga, glada, lugna, busiga och unika. 


ettårsfotografering helsingfors

Vilken fotografering passar er?

En stund tillsammans


220 € (inkl.24%moms)

Cirka 1 timme

10 digitala bilder (som ni själv väljer)


Tillsammans hittar vi en plats som passar just för er. Vi utgår från vilka bilder ni vill ha. Det kan vara hemma hos er där vardagen sker eller kanske ni har någon plats utomhus som är speciell just för er familj? Jag ger också förslag på platser där ljus och omgivning passar för en fotografering.


Lifestylefotografering


320 € (inkl.24%moms)

2-3 timmar

25 digitala bilder (som ni själv väljer)


Under fotograferingen är vi hemma hos er, ute eller inne. Ni får bilder från det hem som familjen har vuxit upp i, en av den tryggaste platserna för barnen.

Jag hjälper till och guidar er genom fotograferingen men ni får gärna göra det ni tycker om att pyssla med i vardagen. Ni kan leka, gosa, baka eller äta mellanmål. Det som känns viktigt för er, när hela familjen är tillsammans!

Familjefotograf Helsingfors

Barn- eller syskonfotografering


185 € (inkl.24%moms)

Cirka 30-45 min

10 digitala bilder (som ni själv väljer)


Fyller första barnet 1 år? Har ni inga syskonbilder från ert hem? En barnfotografering är för er som vill fånga barnens uppväxt. Tillsammans kan vi planera enligt era önskemål. Vi är antingen utomhus eller hemma hos er.

1-års fotografering Vasa

Extra bilder


Köp till bilder om ni vill ha flera än de som ingår i paketpriset.

Ni kan välja hur många ni vill ha när bilderna levereras via webbgalleriet.


Vi ville fånga babybubblan och småbarnsvardagen som vi är mitt uppe i. Är så glad att Marie erbjuder möjligheten att göra hemmafotograferingar, för oss blev det en naturlig och avslappnad miljö där treåringen kunde leka fritt utan press på att ”nu måste vi få till det”. 


Marie fångade verkligen känslan i vår familj med lekfullheten och omtanken som kommer så fint fram i bilderna. Vi är så nöjda med fotona! Marie svarade snabbt och är lätt att kommunicera med. Vi kan varmt rekommendera Marie till alla som är i behov av en fotograf. 


Mikaela & max
familjefotograf vasa
SÅ här går det till


01. Bokning


Fyll i bokningsformuläret om ni är intresserade av en fotografering eller har frågor. Jag kontakter er inom några arbetsdagar via mail. När ni ha bestämt er för att boka, planerar vi tillsammans datum och plats för fotograferingen. Ni får även en guide inför fotograferingen, så att ni kan förbereda er i lugn och ro.02. Fotografering


Dags för fotografering! Vi ses på den överenskomna platsen för att ha roligt och ni får njuta av en stund tillsammans. Jag guidar er genom fotograferingen men lyssnar gärna på era tankar och idéer.03. Urval och tillval


Efter cirka en vecka får ni tillgång till ett webbgalleri med bilderna. Där kan ni i lugn och ro välja vilka bilder ni vill ha. Jag levererar merparten av bilder i färg, men vissa bilder finns också att välja i svartvit.  Om ni vill köpa extra bilder utöver de som ingår, är det såklart möjligt.04. Leverans


När ni har valt bilder och de har redigerats klart, får ni bilderna levererade via webbgalleriet. Leveranstiden är cirka 2-3 veckor beroende på säsong. Faktura skickas digitalt i samband med leveransen och delbetalning är möjligt.


Det går även att framkalla bilder via mig. Mera info fås vid bokning.

Familjefotografering Helsingfors
FAQ

Vad ska vi ha på oss?

Det som ni känner er bekväma i. I samband med bokningen får ni ett infobrev gällande klädval och vi kan alltid diskutera era val tillsammans.

Vad gör vi om barnen inte lyssnar?

Det är en vanlig oro inför fotograferingen att barnen kommer vara för busiga, inte vill titta i kameran eller är för blyga. Se till att barnen är mätta och utvilade så löser vi resten tillsammans. Barnen kommer få springa fritt om dom behöver det en stund. Och när deras fantasi får flöda, kommer ofta de finaste och naturligaste bilderna!

Vad gör vi om det är dåligt väder?

Om det regnar, är för mulet eller storm bokar vi om. I samband med bokningen kan vi också bestämma ett reservdatum.

Perhekuvaus Helsinki
Lapsikuvaaja Helsinki
Lapsikuvaus Helsinki
Familjefotograf Helsingfors
Fotograf Marie Lillhannus
Helsingfors - Vasa - Kristinestad
Familjefotograf, nyföddfotograf, porträttfotograf