Familje- och porträttfotograf


Jag är Marie Lillhannus.

Även kallas Mi.


Jag jobbar heltid som fotograf och har min bas i Helsingfors, där jag bor tillsammans med min sambo. Jag upptäcker mer än gärna nya ställen så tveka inte att ta kontakt om du har en fotograferingsidé. Jag är uppvuxen i Kristinestad och gör därför också fotograferingar i Österbotten.  Jag fotograferar allt mellan familjer, par, porträtt och företag.


Solnedångar ljuset livet


Min telefon är full med bilder på solnedgångar, för jag älskar himlens alla färger! Varje solnedgång är unik, precis som varje fotografering. Ljuset, speciellt solens ljusstrålar, fascinerar mig och hur det faller i vår omgivning.


Jag är en känslosam person som vill ha mycket närhet och djupa diskussioner. När det kommer till fotografering fokuserar jag mycket på värme och kärlek. Jag vill att det ska vara spontant, känslofyllt och avslappnat.


Förutom att fotografera trivs jag också på yogamattan, att äta god mat, gå i skogen, fara på äventyr och vara i goda vänners sällskap. Jag kan vara riktigt cheesy, men jag älskar det och jag älskar kärleken! Närhet
känslor
kärlek
Livets alla skeden

VISION


Under en fotografering med mig vill jag fånga det naturliga. Skratten, leendena, buset och lyckan. Det som faller in just då i stunden. En stund i just era liv!


"Marie är en duktig fotograf som lyckades fånga en fyrabarnsfamiljs kaos så himla fint. Att överhuvudtaget sen kunna välja ut favoriterbilderna var svårt, alla kändes så rätt."

—Erica


Vill du boka en fotografering med mig?

Kontakta mig via bokningsformuläret!
Fotograf Marie Lillhannus
Helsingfors - Vasa - Kristinestad
Familjefotograf, nyföddfotograf, porträttfotograf
@picmi.fi