Dina bilder i en personlig och stilren Lineart-tavlaNu kan du som ny och tidigare kund beställa en Personlig Lineart med era bilder fotograferade av PicMi som motiv.Din personliga tavla

Ha dina käraste som motiv

Tillsammans väljer vi ut en bild som passar till en personlig lineart. Bilden är tagen från en fotografering vi haft tillsammans.


Lineart-illustrationerna görs i samarbete med

Sagra Media


Sabina Grön på Sagra Media jobbar som grafisk designer, illustratör och social media manager.

Marie har tillsammans med Sabina arbetat fram idén och slutresultatet för illustrationerna.


HUR BESTÄLLER JAG?


Tidigare kund


Fyll i formuläret längre ner där ni meddelar att du vill beställa en tavla. Inom kort får ni tillgång till era bilder från fotograferingen med Marie. Det enda ni behöver göra är att välja ett eller flera foton som blir motiv för er tavla. Marie hjälper gärna till med valet av motiv för illustrationen. När ni har valt bilder är det bara att skicka iväg beställningen och er tavla kommer på posten om 7-14 dagar.Ny kund?


Boka först in en fotografering med Marie och beställ en Personlig Lineart-tavla när bilderna levererats. Boka fotografering här!


PRISER

A3 med ram


En Personlig Lineart 29,7 x 42 cm (A3)

Ram i äkta ek, vit eller svart


Från 79 € + frakt

A4 med ram


En Personlig Lineart 21 x 29,7 cm (A4)

Ram i äkta ek, vit eller svart


Från 64 € + frakt

Lineart utan ram


Endast Personlig Lineart utan ram 

A4 eller A3


Från 49 € + frakt


Jag vill beställa!


Fyll i formuläret om ni vill beställa en Personlig Lineart eller vill veta mera om priserna. Inom kort får ni tillgång till de bilder som som fotograferats av Marie och därefter kan ni välja vilket foto ni vill ha som motiv till tavlan. Marie hjälper till om ni vill ha tips på vilken bild som skulle passa som illustration.


@picmi.fi